?>

Lageweg 25 A 9251 JV BURGUM

€ 425.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Lageweg 25/25A te Burgum


Op goede locatie, in hartje centrum van Burgum, bevindt zich dit karakteristieke pand met ruime houten garage (ca. 35 m²), royale zonnige achtertuin en vele mogelijkheden!

Het pand heeft de bestemming ‘centrumdoeleinden’ en is daardoor geschikt voor vele doeleinden zoals o.a. detailhandel, dienstverlenende bedrijven (bijv. kantoor- of praktijkruimte), (horeca)bedrijven (cat. 1 en 2), wonen en/of een combinatie van één van deze functies, maar ook bijvoorbeeld realisatie van bed & brochje of gastenverblijf behoort tot de mogelijkheden.

Momenteel is de begane grond grotendeels in gebruik als winkelruimte en bevindt zich op de 1e verdieping (en voor deel op de begane grond) een sfeervolle gerenoveerde woning met royaal dakterras. De woning en het separate kantoortje c.q. de praktijkruimte zullen vrij van huur en gebruik worden opgeleverd.

De huidige huurder van de winkelruimte wil haar winkel graag voorzetten vandaar dat deze winkelruimte in verhuurde staat aan de nieuwe eigenaar zal worden overgedragen. Het kantoortje c.q. de praktijkruimte met eigen zij-entree gesitueerd aan achterzijde (zuidgevel) zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd. Deze ruimte kan men zelf in gebruik nemen of bijvoorbeeld eveneens aan een derde verhuren.

Door de huurinkomsten van de winkelruimte heeft een nieuwe eigenaar mogelijk geen tot lage woonlasten!

Aan de achterzijde treft men een zonnige ruime tuin met meerdere terrassen, houten tuinhuisje c.q. berging en ruime garage (bj. 1998) aan. De lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf, de kaveloppervlakte bedraagt 560 m² eigen grond.

Het goed onderhouden pand is in de loop der jaren gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van authentieke details (zoals paneeldeuren en fraaie verglaasde dakpannen). Verder is er sprake van (deels) dak- en muurisolatie en isolatieglas. De winkelruimte heeft een groen A+ energielabel en de woonruimte een groen B energielabel!

Alle denkbare voorzieningen van Burgum bevinden zich op loop- en/of fietsafstand.

Kortom; een sfeer- en karaktervol object met vele mogelijkheden.

Het dorp Burgum ligt op de grens van ‘De Wâlden’ en ‘It Wetterlân’. Burgum wordt daarom wel ‘doarp tusken wâld en wetter’ genoemd (dorp tussen woud en water). Burgum telt ruim 10.000 inwoners en is daarmee de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel. Burgum heeft o.a. een uitgebreid
winkelcentrum met leuke winkels en diverse horeca, vele sportfaciliteiten waaronder overdekt zwembad, bibliotheek, artsen, fysiotherapeuten, kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs, openbaar vervoer en prima uitvalswegen.

Begane grond: voor-entree, verhuurde winkelruimte van ca. 75 m² met magazijn/kantine met pantry en vrijdragend toilet met fonteintje, kantoortje/praktijkruimte (leeg en vrij van huur op te leveren) met zij-entree, separate achter-entree naar woning (leeg en vrij van huur op te leveren); gang met vaste kast en kelder, werk/slaapkamer met balkenplafond, witgoed-ruimte met wastafel.

1e verdieping: lichte keuken met dakkapel, provisiekast en moderne inrichting in landelijke stijl v.v. natuurstenenblad en luxe oven, fornuis en afzuigschouw, gemoderniseerde nette compacte badkamer met ligbad/douche, vrijdragend toilet, designradiator en wastafelmeubel, 2 slaapkamers, sfeervolle woonkamer van ca. 40 m² met parketvloer, schouw en openslaande deuren naar royaal dakterras met uitzicht over “De Markt”.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 425.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1921
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte560 m²
Woning Inhoud600 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Lageweg 25 A

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy