?>

Lauermanstraat 57 9251 AZ BURGUM

€ 239.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie en rustige woonstand, aan de rand van het dorp en nabij vele voorzieningen vind je deze goed onderhouden woning met aangebouwde praktische berging en sfeervolle overkapping.

In de loop der jaren is deze degelijk gebouwde, verrassend ruime en zeer nette woning deels gerenoveerd en gemoderniseerd. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een HR c.v-combiketel (2016) en verder is er sprake van nagenoeg geheel isolatieglas (deels HR ++). De woning beschikt over een groen C energielabel.

De strakke en onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom, ruime berging/schuur (2016), royaal terras en sfeervolle overkapping (2016) is op het noorden gesitueerd doch diep genoeg om lekker van de zon te genieten! De kavel meet 161 m² eigen grond.

In de straat is volop parkeergelegenheid waardoor je je auto veelal (openbaar) voor de deur kunt parkeren.

De woning is gelegen op gewilde woonstand nabij wandelpaden, kinderspeelveld(en) en vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en overige voorzieningen. Alle voorzieningen vind je op loop/fietsafstand!
Kortom; een mooie ruime en woning op kindvriendelijke woonstand!

Begane grond: voor-entree, ruime hal met trapkast, modern vrijdragend toilet met fonteintje, half uitpandige open keuken met gerenoveerde opstelling (2022) v.v. diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, zonnige doorzonwoonkamer, ruime bijkeuken met c.v.-opstelling en achter-entree, aangebouwde berging/schuur.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met deur naar platdak, nette lichte badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met bergruimte, ruime 4e slaapkamer met groot dakraam en veel bergruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 239.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1973
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte124 m²
Perceeloppervlakte161 m²
Woning Inhoud425 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen