?>

Markt 22 9251 JS BURGUM

€ 225.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Altijd al in hartje centrum Burgum willen wonen? Grijp dan nu je kans!

Wij mogen deze goed onderhouden en betaalbare hoekwoning met garage, zonnige tuin en ruim vrij uitzicht over de levendige ‘Markt’ te koop aanbieden.

De zonnige beschutte achtertuin met achterom, stenen berging en ruime vrijstaande garage is gesitueerd op het zuiden waardoor je hier volop van de zon kan genieten! De ruime oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en de kavel meet 338 m² eigen grond.

Het geheel is altijd netjes onderhouden echter is de woning intern gedateerd, modernisering en verduurzaming zal veelal wenselijk zijn.

Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een verouderde VR combiketel. Verder is er sprake van grotendeels isolerende beglazing en (deels) vernieuwde kozijnen. Het buitenschilderwerk is van 2023.

De ruime kavel biedt volop mogelijkheden voor het eventueel uitbouwen van de woning.

Winkels, scholen, sportfaciliteiten en alle overige voorzieningen die het mooie dorp Burgum rijk is bevinden zich allen op loop- of fietsafstand.


Dorp en omgeving
Burgum is de hoofdplaats van de gemeente (Tytsjerksteradiel) en telt ongeveer 11.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: voorgezet onderwijs, horeca, diverse winkels, vele sportfaciliteiten (o.a. overdekt zwembad) en bibliotheek etc..

De gemeente kent een fraai, afwissend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige ruiter- en men routes vormen.


Begane grond: voor-entree, hal met kelder, toilet met fonteintje, woonkamer met tuindeuren naar zonnige tuin en ruim vrij uitzicht over levendige ‘Markt’, open keuken met nette lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met witgoed-aansluiting en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, nette lichte badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: schuiftrap naar zolderberging met c.v.-opstelling.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 225.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1956
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte76 m²
Perceeloppervlakte338 m²
Woning Inhoud308 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelG
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen