?>

Minister van den Brinklaan 112 9251 JK BURGUM

€ 245.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op goede en kindvriendelijke woonstand met vrij uitzicht over groen/speelveld, gelegen onderhoudsarme ruime woning met aangebouwde bijkeuken en zonnige achtertuin op het zuiden.

Deze goed onderhouden en gemoderniseerde woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden met achterom, groot terras met zonneluifel en ruime stenen berging. De kaveloppervlakte bedraagt 161 m².

Aan de voorzijde heeft men tevens de beschikking over een terras voor het genieten van de avondzon!

In de afgelopen jaren zijn onder andere de badkamer vernieuwd en de kunststof kozijnen deels vernieuwd. Omstreeks 2001 is de woning vergroot met een aangebouwde bijkeuken.

De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen met grotendeels HR++ isolatieglas, verwarming en warmwatervoorziening geschikt door middel van een recente HR c.v.-combiketel (Nefit van nov. 2019) en verder is er sprake van B groen energielabel!

Op loopafstand bevinden zich o.a. scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, huisartsenpraktijk, het uitgebreide winkelcentrum etc..


Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer, toilet met fonteintje, zonnige woonkamer met laminaatvloer en ruim vrij uitzicht over groen/speelveld, halfopen keuken met laminaatvloer en nette lichte opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met plavuizenvloer en achter-entree.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, gemoderniseerde en verruimde badkamer met inloopdouche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar royale zolder met vernieuwd dakraam, mogelijkheid voor realiseren extra (slaap)kamer(s) en witgoed-, berg- en c.v.-ruimte.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 245.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1972
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte161 m²
Woning Inhoud439 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen