?>

Schalk Burgerstraat 34 8917 BR LEEUWARDEN

€ 245.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Zoek je naar een sfeervolle woning waar je zo in kan? Aan de Schalk Burgerstraat 34 zit je dan helemaal goed. In een gezellig straatje vlakbij het Rengerspark en de Prinsentuin én het centrum van Leeuwarden staat deze karaktervolle hoekwoning te koop. Een heerlijke plek om te wonen, op fraaie hoeklocatie in de gewilde Transvaalwijk. Je woont hier in kindvriendelijke en rustige buurt met alle gemakken binnen handbereik. Zowel voor starters als gezinnen een fijne plek waar je je zeker thuis zult voelen!

De woning is vanaf 2017 vakkundig gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Er is sprake van goede na isolatie (isolatieglas, muur-, dak- en vloer/bodemisolatie) en lage energielasten, de woning beschikt over een groen A-energielabel! Intern is de woning modern en eigentijds ingericht.

Aan de voor- en zijzijde heeft men een zonnige stadstuin(tje) gesitueerd op het zuidoosten, hier kun je lekker van het zonnetje genieten! Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde nog een dakterras(tje) voor het meepikken van de laatste avondzon.

Bijzonderheden:
- Sfeervolle hoekwoning dicht bij het centrum van Leeuwarden
- Op loopafstand van het pontje die je in de Prinsentuin brengt
- Geheel verduurzaamd en voorzien van A energielabel!
- Drie slaapkamers mogelijk
- Vanuit een hoekraam heeft u zicht op de gracht van de Prinsentuin
- Kavel van 110 m² eigen grond

Begane grond: zij-entree, hal met laminaatvloer en garderobe, speelse en zonnige woonkamer met laminaatvloer, open keuken met laminaatvloer en moderne opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, hal met plavuizenvloer en vaste kast/technische ruimte, moderne badkamer met douche en wastafelmeubel, gemoderniseerd toilet met fonteintje, berging/bijkeuken met achter-entree en witgoed-aansluitingen.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer en deur naar dakterrasje, 2 ruime en sfeervolle slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met wastafelmeubel (voorheen 3 slaapkamers).

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 245.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte97 m²
Perceeloppervlakte110 m²
Woning Inhoud300 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen