?>

Trambaan 7 9251 AA BURGUM

€ 550.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Aan de rand van het centrum, op aantrekkelijke locatie en op loopafstand van o.a. veelzijdig winkelaanbod en horeca, sportfaciliteiten en openbaar vervoer vindt u deze goed onderhouden vrijstaande woning met o.a. royale garage/loods van ca. 110 m², aangebouwde garage en ruime tuin. De totale perceel oppervlak bedraagt maar liefst 1074 m².

De royale garage/loods is halfsteens opgetrokken (niet geïsoleerd) en is uitermate geschikt voor gebruik als hobby/stallingsruimte c.q. werkplaats. Ook wonen en werken kan men hier uitstekend combineren. Het gehele perceel heeft een ‘Woonbestemming’ waarbinnen aan huis gebonden beroepen en bedrijven mede zijn toegestaan.

Deze ruime en traditioneel gebouwde woning met veel leefruimte en groen vrij zicht aan de voorzijde is altijd keurig onderhouden en vanaf 2007 vakkundig (deels) gerenoveerd en verduurzaamd. In 2023 is de gehele woning voorzien van HR++ beglazing en de spouwmuurisolatie is van 2022. De woning beschikt over een groen C energielabel.

Men zou ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een gedeelte van de ruime bijkeuken (of hal) in te richten als tweede badkamer waardoor de woning levensloopbestendig en voor vele doelgroepen geschikt is!

De royale, zonnige en privacy volle tuin rondom beschikt over meerdere terrassen en is gesitueerd op het zuidwesten. Door de aanwezigheid van twee opritten is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Het geheel is gelegen op gewilde en rustige locatie, in autoluwe en doodlopende straat (met uitzondering van fietsers en wandelaars), nabij de vele voorzieningen die Burgum biedt!


Dorp en omgeving
Burgum is de hoofdplaats van de gemeente (Tytsjerksteradiel) en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: voorgezet onderwijs, horeca, diverse winkels, vele sportfaciliteiten (o.a. overdekt zwembad) en bibliotheek etc..

Burgum is centraal gelegen in de driehoek Leeuwarden, Drachten en Dokkum. Burgum is gelegen nabij de A7, de Centrale As (N356 Dokkum-Nijega) en de uitvalswegen naar de randstad. Zowel Dokkum, Leeuwarden en Drachten zijn binnen ca. 15 (auto)minuten bereikbaar.

De gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vind je er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten. Zo liggen de Noordelijke Friese Wouden bezaaid met de zgn. paardenstoelen (verwijzingsborden) die met elkaar prachtige routes vormen.


Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, vrijdragend toilet met fonteintje, ruime slaapkamer c.q. kantoor-/praktijkruimte, zonnige L-vormige woonkamer met laminaatvloer en tuindeur, keuken met laminaatvloer en hoekopstelling met veel kastruimte en enige inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, witgoed-aansluitingen, c.v.-opstelling, achter-entree en doorgang naar garage.

1e verdieping: overloop met vide, 4 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel, nette en lichte badkamer met dakkapel, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizo/schuiftrap naar ruime bergzolder.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 550.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1977
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte167 m²
Perceeloppervlakte1074 m²
Woning Inhoud625 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen