?>

Wester-omwei 49 9254 ED HURDEGARYP

€ 295.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op gewilde woonstand in ruim opgezette straat met veel gemeentelijk groen vind je deze betaalbare half vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en ruime zonnige tuin.

De woning is degelijk en traditioneel gebouwd en nadien altijd netjes onderhouden. Modernisering en vervangingen van o.a. gevelplanken zal wenselijk zijn.

Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming (c.v.-ketel van 2012) en verder is er sprake van deels HR(++) isolatieglas. Recentelijk (2023) is de woning buitenom geschilderd.

De ruime, zonnige en privacy volle achtertuin met meerdere terrassen, houten berging/schuur en achterom is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gesitueerd op het zuiden. Je kunt hier volop van het zonnetje genieten! Het geheel is op goede locatie centraal in het dorp en in een groene straat gelegen. Op loopafstand vind je o.a. scholen (basis- en voortgezet onderwijs), winkels, openbaar vervoer (o.a. treinstation), kinderopvang/BSO, sportfaciliteiten etc..

De ruime kavel meet 322 m² eigen grond en de lange oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen erf.

Kom kijken en laat je verrassen door de ruimte en de fraaie ligging!

Begane grond: voor-entree, hal met laminaatvloer en garderobe, toilet met fonteintje, keuken met laminaatvloer, praktische trapkast, achter-entree en nette opstelling v.v. enige inbouwapparatuur, zonnige doorzonwoonkamer met laminaatvloer en ruim vrij groen uitzicht.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 2e toilet, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 2 met vaste kasten, nette badkamer met ligbad/douche, witgoed-aansluiting en wastafelmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar overloop met laminaatvloer, berg- en c.v.-ruimte, ruime 4e slaapkamer met bergruimtes.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 295.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1970
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte322 m²
Woning Inhoud525 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen