?>

Zaagmuldersweg 586 9713 LZ GRONINGEN

€ 198.500 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Weids uitzicht vanaf de vierde verdieping! Dit tweekamer appartement is erg licht door de vele ramen en heeft vanaf elke hoek een prachtig uitzicht over de stad en water! Het appartement bevindt zich op gunstige locatie in de Rijks monumentale ‘Wielewaalflat’ aan de Zaagmuldersweg.

Het appartement met inpandige berging is geschikt voor vele doelgroepen: starters, doorstromers, ouders met studerende kinderen of beleggers (bij overdracht voor september a.s. is opkoopverbod niet van toepassing en verhuur aan derden mogelijk).

De geliefde Wielewaalflat, op de grens van de Oosterparkwijk en de Korrewegbuurt. Het biedt het beste van twee werelden: de rustige omgeving van het water en de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt.

BIJZONDERHEDEN

* Actieve en gezonde VvE (via Exclusief Vastgoedbeheer), bijdrage VvE: € 167,87 per maand;
* Blokverwarming: € 50,- per maand, derhalve totale VvE bijdrage: € 217,87 per maand;
* Renovatie (groot onderhoud) en verduurzaming complex eind 2022 afgerond (o.a. vervanging dak,
entree, riolering, HR++ beglazing, dak- en gevelisolatie etc.);
* Parkeren voor de deur met een vergunning;
* Rijksmonument, ontworpen door architect Frans Klein (monumentale status o.a. gunstig voor de
puntentelling van verhuur en subsidies instandhouding/onderhoud);
• Intercom met video
• Rondom fantastisch uitzicht

OMGEVING

Om de hoek van het appartementencomplex zijn meerdere winkels, waaronder de Lidl, de Action en een kapperszaak. Het nabijgelegen Ebbingekwartier is de afgelopen jaren erg verbeterd door de realisatie
van hoogwaardige nieuwbouw. Het aangrenzende stadsstrand en de vele voorzieningen maken dat u hier op een zomerdag heerlijk kunt genieten!

Het appartement ligt op nog geen 5 minuten fietsen van de bruisende binnenstad en het UMCG, op 10 minuten fietsen van het Zernikecomplex en nabij de Ringweg.

Indeling:
ruime centrale hal met een trappenhuis, twee liftinstallaties en toegang naar de inpandige bergruimte (5 m²). Vierde verdieping: entree, hal met laminaatvloer, meterkast en opbergkast met toegang naar alle vertrekken. Lichte woonkamer (ca. 18 m²) met laminaatvloer, rondom prachtig vrij uitzicht en toegang naar het eerste balkon op de westzijde met bergkast, slaapkamer (ca. 11 m²) met toegang naar het tweede balkon, separate keuken met laminaatvloer, moderne opstelling v.v. luxe blad, (inbouw)apparatuur en wasmachine en ook toegang naar het tweede balkon, nette badkamer met douche, toilet en wastafel.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 198.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1957
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte47 m²
Woning Inhoud168 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen