?>

Zevenhuisterweg 5 9257 VH NOARDBURGUM

€ 385.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op mooie locatie, op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen, bevindt zich deze karaktervolle woning met o.a. royale garage/werkplaats met kap en studio/appartement met eigen entree!

Het betreft een sfeervolle, goed onderhouden en onderhoudsvriendelijke woning met vele mogelijkheden. De woning is levensloopbestendig en voor meerdere doelgroepen geschikt.

In 2010 is de in spouwmuren opgetrokken ruime en multifunctionele werkplaats/garage van ca. 50 m² met grote zolder (stahoogte), hoge dubbele deuren, overheaddeur, loopdeur en extra aangebouwde overkapping gerealiseerd. Deze werkplaats/garage is ideaal voor hobby- en stallingsruimte of voor bedrijfsmatig gebruik.

Het perceel heeft de bestemming ‘wonen’ en aan huis gebonden beroepen/bedrijven zijn toegestaan. Dit mooie object biedt daardoor vele extra mogelijkheden.

Vanaf 2000 is deze karaktervolle woning vakkundig gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. In 2004 is de woning aan de achterzijde royaal uitgebouwd waardoor er nu sprake is van onder meer een separate (inpandige) studio aan de achterzijde van de woning. De studio is gesitueerd op de 1e verdieping en via eigen opgang (vanuit achtertuin) als binnendoor bereikbaar.

De begane grond is grotendeels voorzien van comfortabele vloerverwarming. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt door middel van een HR combiketel en in de keuken is tevens een rookkanaal (geschikt voor houtkachel) aanwezig.

Verder is de woning optimaal geïsoleerd, voorzien van (grotendeels) HR++ beglazing, muur-, vloer- en dakisolatie. Voor duurzame energieopwekking en lage energielasten zijn er in 2019 een 16 tal zonnepalen geplaatst (390 WP). De huidige eigenaren verbruiken nog geen 600 m³ gas (naast gebruik houtkachel). Er is sprake van een groen B energielabel!

Dorpsvoorzieningen zoals basisschool, supermarkt, openbaar vervoer en het moderne Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin o.a. kinderopvang, huisarts en peuterspeelzaal zijn gehuisvest bevinden zich allen op loopafstand.

Aan de zuidzijde heeft men de beschikking over een zonnige ruim terras met grote zonneluifel, hier kun je volop van het zonnetje genieten! Verder is tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt de ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavel meet 426 m² eigen grond.

Het dorp
Noardburgum (Noordbergum) is een vriendelijk dorp in de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Deze gemeente kent een fraai, afwisselend landschap. Zo vindt u er water, weilanden, veengebieden en bossen die uitnodigen tot urenlange wandel-, fiets-, boot- en ruitertochten.

Noardburgum is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen (Centrale As, de Haak, nieuwe N381) naar onder andere Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Noardburgum ligt tussen een tweetal jachthavens in (Kuikhorne en Zwartkruis) die in open verbinding met de Friese meren staan: het Bergumermeer en het Lauwersmeer liggen slechts op enkele kilometers afstand.

Begane grond: voor-entree, hal met plavuizenvloer, trapkast en sfeervolle glas-in-lood ramen, open keuken met plavuizenvloer, erker, schouw met rookkanaal (geschikt voor houtkachel) en moderne hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, woonkamer met plavuizenvloer en tweede erker, hal met plavuizenvloer en achter-entree, vrijdragend toilet, praktische witgoed-ruimte met c.v.-opstelling, lichte badkamer met douche en badkamermeubel, ruime slaapkamer met laminaatvloer.
De begane grond is grotendeels voorzien van comfortabele vloerverwarming.

1e verdieping: overloop, slaapkamer met laminaatvloer, vaste kastenwand en luik naar vliering, slaapkamer met laminaatvloer, dakkapel, vaste kastenwand en doorgang naar 2e overloop met ruimte voor realiseren van bijvoorbeeld een werkplek/hobbyruimte, moderne compacte badkamer met douche, vrijdragend toilet en wastafel(tje), royale (slaap)kamer/studio met brede dakkapel, keukenblokje en eigen opgang (vanaf tuin).

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 385.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte426 m²
Woning Inhoud450 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Refresh to make it work.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Zevenhuisterweg 5

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy