?>

Kupersstrjitte 60-A 9251 JZ BURGUM

€ 550.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie aan de rand van het centrum mogen wij deze multifunctionele bedrijfsruimte met inpandige (bedrijfs)woning te koop aanbieden. Gezien de uitstekende ligging is deze locatie ook uitermate geschikt voor herontwikkeling of herbestemming van de huidige gebouwen.

De totale vloeroppervlakte meet momenteel ruim 460 m² waarvan op de begane grond ca. 418 m² (incl. woonruimte).

Het geheel is in 1975 als PEB-gebouw degelijk en traditioneel gebouwd en de laatste jaren in gebruik geweest als automaterialenwinkel met woning. De inpandige bedrijfswoning (ca. 134 m²) is in 2015 gerealiseerd.

De ruime kavel, bestaande uit ondergrond, voor- en omliggend terrein en bijbehorende parkeerplaatsen, meet 1849 m² eigen grond.

Huidige bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2) en volumineuze detailhandel. Uitbreiding opstallen behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit object of het maken van een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Begane grond woning: hal met plavuizenvloer en witgoed-ruimte en toegang tot garage met overheaddeur, vrijdragend toilet, woonkamer met open keuken en tuindeuren naar terras, 2 slaapkamers, badkamer met hoekbad, inloopdouche en wastafel, berg- en c.v.-kast.

Bedrijfsruimte indeling:
entree/hal bedrijfsruimte, technische ruimte, halletje met toilet en spoelbak werkplaats, grote werkplaats van met o.a. drietal overheaddeuren, loopdeur, opslagzolder en daarachter kleinere werkplaats met bergruimtes (werkplaats totaal groot ca. 192 m²), kantine met keuken en berging, magazijn met vaste balie en eigen entree.

1e verdieping bedrijfsruimte:
Trapopgang vanuit hal naar meerdere vertrekken. De verdieping meet momenteel ca. 44 m² maar zou uitgebreid kunnen worden.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 550.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Kupersstrjitte 60-A

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy