?>

Kupersstrjitte 60-A 9251 JZ BURGUM

€ 250.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie aan de rand van het centrum mogen wij deze multifunctionele bedrijfsruimte te koop aanbieden. Gezien de uitstekende ligging is deze locatie voor vele doelgroepen geschikt.

De totale vloeroppervlakte meet momenteel ruim 280 m² waarvan op de begane grond ca. 220 m².

Zowel intern (verdieping) als extern zijn er nog mogelijkheden voor uitbreiding van het vloeroppervlak.

Het pand is in 1975 als PEB-gebouw degelijk en traditioneel gebouwd en de laatste jaren in gebruik geweest als automaterialenwinkel/werkplaats. Optioneel is de aangrenzend bedrijfsruimte bij te kopen.

De kavel, bestaande uit ondergrond, zij- en achterliggend terrein meet ca. 550 m² eigen grond. Het voorliggende terrein en de toegangsweg met bijbehorende parkeerplaatsen betreft gezamenlijk mandelig eigendom.

Huidige bestemming: bedrijventerrein 2 (geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2) en volumineuze detailhandel. Uitbreiding opstallen behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over dit object of het maken van een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Begane grond;
Entree/hal bedrijfsruimte met meterkast en trapopgang, halletje met toilet en spoelbak werkplaats, grote werkplaats van met o.a. drietal overheaddeuren, loopdeur, opslagzolder en daarachter kleinere werkplaats met bergruimtes (werkplaats totaal groot ca. 192 m²), kantine/berging.

1e verdieping bedrijfsruimte:
Trapopgang vanuit hal naar meerdere vertrekken. De verdieping meet momenteel ca. 60 m² maar zou uitgebreid kunnen worden.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 250.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Kupersstrjitte 60-A

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy