?>

Lageweg 17 9251 JT BURGUM

€ 125 Per vierkante meters per jaar
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie gelegen karaktervol en representatief hoek winkel/bedrijfspand met een oppervlakte van ca. 330 m². Het pand is in 2022 geheel gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd met behoud van de prachtige authentieke elementen.

De isolatie van dit monumentale pand is optimaal en er is geen sprake meer van gasaansluiting. Het pand beschikt over een A++ energielabel!

Het gehele pand is voorzien van moderne elektrische verwarming (airco/luchtverwarming), nieuwe led verlichting, meerdere toiletruimtes, deels systeemplafonds, kantine en meerdere entrees (voor- en zijgevels).

De bestemming ‘Centrumdoeleinden’ geeft vele mogelijkheden voor vestigen van verschillende bedrijven zoals bijvoorbeeld winkels, kantoorruimte, lichte horeca of praktijkruimte.

Het pand bevindt zich op een mooie winkellocatie in het centrum van Burgum aan de rand van de levendige ‘Markt’ met volop GRATIS parkeergelegenheid naast de deur!

In overleg zou het pand in tweeën gesplist kunnen worden, het voorste deel meet dan ca. 155 m² en het achterste deel ca. 180 m².

Het centrum van Burgum heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod met o.a. Kruidvat, Primera, viertal supermarkten, Hema, Zeeman, DA drogist, Blokker, Mitra, Action, vele kledingwinkels, groente- en fruit specialist, bakkers, slager ect..
Borgstelling en screening huurders van toepassing.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 125,00 /m²/jaar
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Energie
EnergielabelA++

Functie informatie

WINKELRUIMTE
Verkoop Vloeroppervlakte330 m²
Aantal Verdiepingen1
Oppervlakte330 m²
Units Vanaf155
Detailhandel1
Showroom1
WelstandsklasseA2
Publieksgerichte Dienstverlening1
Horeca Toegestaan1

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Lageweg 17

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy