?>

Rijksstraatweg 13-A 9258 CX JISTRUM

€ 475.000 Kosten koper
Status: 

Omschrijving

Op fraaie zichtlocatie aan doorgaande provinciale weg (N355) en aan de rand van het dorp mogen wij deze multifunctionele bedrijfsruimtes met (bedrijfs)woning en perceel weiland te koop aanbieden.

Gezien de goede bereikbaarheid van het perceel en de zeer royale maatvoering zijn de huidige gebouwen uitermate geschikt voor herbestemming of herontwikkeling. De totale vloeroppervlakte van de bedrijfsruimtes bedraagt momenteel ruim 1600 m² waarvan op de begane grond ca. 1035 m² (excl. woning).

De deels karaktervolle bedrijfswoning is in matige staat van onderhoud en dient nog geheel gerenoveerd en verduurzaamd te worden. Nieuwbouwen zou ook een optie kunnen zijn.

Naast de aangebouwde en vrijstaande bedrijfsopstallen bevindt zich op het perceel nog een vrijstaande ruime garage en eenvoudige extra opslagruimte (overkapping met viertal zeecontainers).

De ruime kavel, bestaande uit ondergrond, voor- en omliggend terrein, tuin, aangrenzend perceel weiland en bijbehorende parkeerplaatsen, meet 10.320 m² eigen grond.

Huidige bestemming: Bedrijf 2, geschikt voor bedrijven vallende onder de categorieën 1 en 2 (dit van het perceel meet ca. 7000 m²), bedrijfswoning en agrarische bestemming (oostelijk gelegen deel, meet ca. 3300 m²). Beperkte uitbreiding opstallen behoort tot de mogelijkheden.

Begane grond: entree woning; voor-entree, hal met kelder, sfeervolle woonkamer met fraaie schouw, balkenplafond en authentieke bedstede wand, keuken met eenvoudige opstelling en vaste kasten, slaapkamer met wastafel en vaste kast, eetkamer, ruime hal, eenvoudig toilet en eenvoudige doucheruimte, voorportaal met zij-entree.

Entree bedrijfsruimte; achter-entree biedt toegang tot de bedrijfsruimte bestaande uit meerdere centraal verwarmde vertrekken met een totale oppervlakte van ca. 170 m².

1e verdieping aangebouwde bedrijfsruimte: Vaste trap naar royale verdieping van ca. 66 m² (stahoogte min. 1.50 m.).

Vrijstaande bedrijfsruimte;
Begane grond: voor-entree, hal, kantoor, kantine, heren en dames toiletgroepen, bedrijfsruimte met trapopgang naar verdieping, ruime hal met overheaddeur en trapopgang naar verdieping, bedrijfsruimte met goederenlift, aangebouwde opslag ruimte met overheaddeur en tweede goederenlift.

De bedrijfsruimte op de begane grond meet maar liefst ca. 865 m².

1e verdieping: tweetal vaste trap naar royale verdieping van ca. 510 m² (stahoogte min. 1.50 m.)

LET OP: OPEN HUIS DONDERDAG 16 MEI 2024 VAN 18.30 TOT 20.30 UUR. BIJ VOORKEUR AANMELDEN PER MAIL.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 475.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Indeling
Woonoppervlakte90 m²
Energie
EnergielabelC

Functie informatie

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Rijksstraatweg 13-A

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy