?>

Sanjesreed 8-B 9062 EK OENTSJERK

€ 54.000 Vrij op naam
Status: 

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunits te Oentsjerk


Aan de rand van Oentsjerk op kleinschalig bedrijventerrein zijn aan de Sanjesreed nieuwe bedrijfsunits gerealiseerd door DSR Beheer.

Het gaat om 40 geheel geïsoleerde en hoogwaardige bedrijfsunits. Let op; er is nog maar 1 unit van 46 m² BVO te koop!

De aannemer is zo goed als gereed met de bouwwerkzaamheden en de units zijn dan ook meteen beschikbaar voor gebruik.

De bedrijfsunits gesitueerd aan de Sanjesreed te Oentsjerk hebben via de N361 een goede ontsluiting in de richting van Leeuwarden en ook de Centrale As richting Drachten is snel te bereiken.

Uitgangspunten voor het ontwerp zijn functionaliteit en kwaliteit. Daarbij zijn aan de voorgevel een aantal grotere units gesitueerd waarbij ook een extra pui in voorgevel zit. Verder naar achteren op de kavel zijn de kleinere (opslag)units getekend, waarbij een flexibele indeling uiteraard mogelijk is. Er is gekozen voor zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen.

De ruimtes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 2 als genoemd in het bestemmingsplan. Een viertal units dicht tegen de bestaande bebouwing zijn beperkt tot categorie 1 (units 10 en 20).

De stramienmaat (breedte) van de bedrijfsunits is 5.00 meter waarbij de diepte vanaf de gevel 9.25 meter bedraagt. De scheidingswanden tussen de units onderling zijn geïsoleerd en 80 mm dik. De wanden hebben geen dragende functie, waardoor een flexibele indeling (grotere of kleinere units) tot de mogelijkheden behoort.

Door de toepassing van een lessenaar dak varieert de dakhoogte van het gebouw. De minimale hoogte van units aan de lage zijde bedraagt ca. 5.50 meter netto onder het dak. De minimale hoogte aan de hoge zijde bedraagt ca. 6.30 meter onder het dak, wat ook mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer.

Het omliggende en voorgelegen terrein/erf betreft gezamenlijk (mandelig) eigendom en zal worden voorzien van 8 parkeerplaatsen.

Voor meer (technische) informatie en tekeningen verwijzen wij naar de te downloaden en bij ons aan te vragen projectbrochure. Deze brochure geeft een schetsmatig beeld van de indeling, uitstraling en opbouw van het gebouw aan de hand van tekeningen en impressies.

Prijzen vanaf € 54.000,- v.o.n. (excl. B.T.W.).

Beschikbaarheid: zie bijgaande beschikbaarheidslijst.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 54.000 v.o.n.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Energie
EnergielabelA

Functie informatie

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.

Contact opnemen