?>

Sanjesreed 8-B-7 9062 EK OENTSJERK

€ 350 Per maand
Status: 

Omschrijving

Op fraaie locatie op kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van het dorp Oentsjerk vind je deze in aanbouw zijnde representatieve bedrijfsunit. De aangeboden unit maakt onderdeel uit van een 40 tal hoogwaardige bedrijfsunits.

Uitgangspunten voor het ontwerp zijn functionaliteit en kwaliteit.

De bedrijfsunits gesitueerd aan de Sanjesreed te Oentsjerk hebben via de N361 een goede ontsluiting in de richting van Leeuwarden en ook de Centrale As richting Drachten is snel te bereiken.

De in aanbouw zijnde unit meet ca. 46 m² vloeroppervlak, is optimaal geïsoleerd en voorzien van o.a. een gevlinderde betonvloer (max. vloerbelasting van 1.000kg/m²), grote elektrisch bedienbare overheaddeur (3.6 x 4.5 m.), separate looddeur met raampartij, meterkast met elektra en wateraansluiting (o.a. krachtstroom aanwezig), toilet en mogelijkheid voor optioneel realiseren van bijvoorbeeld kantoor/kantine en/of zolder.

Door de toepassing van een lessenaar dak varieert de dakhoogte van het gebouw. De minimale hoogte van de te huur aangeboden unit (aan de hoge zijde) bedraagt ca. 6.30 meter onder het dak, wat mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer.

De stramienmaat (breedte) van de bedrijfsunits is 5.00 meter waarbij de diepte vanaf de gevel 9.25 meter bedraagt. De scheidingswanden tussen de units onderling zijn geïsoleerd en 80 mm dik.

De ruimtes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 2 als genoemd in het bestemmingsplan.

Het omliggende en voorgelegen terrein/erf betreft gezamenlijk (mandelig) eigendom en zal worden voorzien van 8 parkeerplaatsen.

De (vanaf) huurprijs voor de unit van 46 m² bedraagt € 350,- per maand (exclusief BTW). De minimale huurperiode bedraagt 2 jaar en verder is er sprake van borgstelling (2 huurmaanden).

Verwachte ingangsdatum huur per eind 2023.


Voor meer informatie over deze te huren nieuwe unit of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 350,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Sanjesreed 8-B-7

Bel ons op 0511 469 048 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy