Huis verkopen linke soep? 

Niets zo veranderlijk als de huizenmarkt. De afgelopen twee jaar gingen de woningen als warme broodjes over de toonbank. Maar het jaar 2023 wordt voorspeld als een ‘mager woningjaar’. Hoe verstandig is het dan om nu je huis te verkopen?

De inhoud van dit soeppakket bevat het recept van Link makelaars om jou goed op weg te helpen en ervoor te zorgen dat jij een weloverwogen beslissing kan maken. Tevens bevat dit soeppakket 500 gram spliterwten. Hier kan je snert mee maken voor maar liefst 8 personen. Dan heb je de linke soep alvast maar gehad! 

Succesvol je woning verkopen is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan ons, Link Makelaars, de taak om dit op creatieve wijze aan te vliegen.

Ontvang een gratis soeppakket bij een verkoopgesprek

Wil je graag meer weten over de huidige woningmarkt? We gaan graag met je in gesprek om inzicht te krijgen in jouw ideale woontoekomst. Je ontvangt nu tijdelijk bij de aanvraag van een verkoopgesprek een gratis soeppakket, dan heb je de linke soep alvast maar gehad!  

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

De twee grootste uitdagingen in de woningmarkt van deze tijd zijn de nieuwbouw en de druk op de bestaande bouw. Met nieuwbouw heb je al snel alles goed voor elkaar en kan je vaak al veel wensen afvinken wat betreft verduurzaming van de woning. Maar helaas stijgen de prijzen fors door de hypotheekrente en doordat de inkoopprijzen van bouwmaterialen zijn gestegen. 

Maar er is ook goed nieuws! Hoewel er namelijk nog steeds druk zal blijven bestaan bij de bestaande bouw, zal de markt hier wel wat meer ontspannen te werk gaan. Dit houdt in dat er meer bedenktijd is, onderhandelingsruimte en is overbieden niet altijd meer nodig. 

Wij, makelaars, moeten meer gaan doen om succes te genereren. Dat is alleen maar goed. Deze tijd vraagt namelijk om meer creativiteit en innovatie, hier weten wij wel raad mee! Gedreven, gefocust en gezond timmeren wij bij Link makelaars op een doordachte manier aan de weg. Hoe lastiger de tijden, des te beter komt onze filosofie tot zijn recht, want Link betekent vooral verbinden, linken, flexibel, verrassend en klantgericht werken. 

Hoe ziet jouw ideale woontoekomst eruit? 


Huis als een thuis

Het zijn ingewikkelde tijden. Er is oorlog vlakbij, energiekrapte en torenhoge inflatie. Ook in de woningmarkt is dit voelbaar. Waar de afgelopen jaren overbieden de norm was en de hypotheekrentes historisch laag waren, zien we nu langzaamaan het tij keren. We kunnen aan alles merken dat het leven niet zo maakbaar is als we dachten en we zijn meer gaan inzien hoe kwetsbaar we zijn. 

‘Huizenprijs daalt en aanbod woningen stijgt’.

Toch putten we kracht uit deze kwetsbaarheid. Een huis wordt als een thuis ervaren en we schromen dan ook niet om te investeren in verduurzaming, met uiteraard het oog op energiezuinigheid. Zelfvoorzienend en milieubewust leven is het streven. Minder afhankelijk zijn van anderen om zo toch enigszins grip te krijgen in deze ingewikkelde tijden.