Alsof het ons eigen is!

Als drie sterke vrouwen en moeders staan wij aan het roer van ons bedrijf en onze gezinnen. Onze kwaliteiten komen in beide rollen goed van pas. De manier waarop we dingen aansturen verandert onderling dus ook niet zoveel. Sterker nog, er zijn meer overeenkomsten dan verschillen. Moeders handelen op hun instinct. Ze zijn sterk, behulpzaam, betrokken, zorgzaam én kunnen geweldig goed multitasken.

Alles voor hun eigen nest.

Dezelfde benadering geldt voor het verkopen of aankopen van jouw woning. We handelen volledig vanuit jouw belangen, gaan ermee om alsof het ‘ons eigen is’. We nemen je onder onze vleugels. We hebben het beste met je voor. Zullen voor je gaan staan als dat nodig is en steunen je in het maken van je eigen keuzes.

We zijn nuchter, eerlijk, spelen geen spelletjes en zullen altijd voor je klaar staan. Gewoon goed geregeld. Daar kan je op vertrouwen. 

Behulpzaam

We nemen je onder onze vleugels

Behulpzaamheid staat op nummer een voor ons. We behandelen jouw (toekomstige) huis, alsof het ons eigen huis is. Wij willen er voor je zijn met meer dan 200% inzet. Persoonlijke service vinden we belangrijk. Zitten we op het strand terwijl we goed nieuws krijgen voor een klant? Dan sturen we ons kind even om een ijsje. We lopen het vuur uit onze schoenen en doen alles voor de klant. Belofte maakt schuld en daar houden we ons ook aan. We verliezen onze aandacht niet zodra we de klant binnen hebben. Dan begint de betrokkenheid juist voor ons. Onze behulpzaamheid geeft jou rust. Je hoeft er niet naar om te kijken, geen moeite te doen en je kan ervan op aan dat je bij ons niet belazerd wordt.

Inspirerend!

Met passie en gedrevenheid

We houden van echt. Alles doen met passie en gedrevenheid. We gaan mee in de tijd. We willen mensen inspireren met onze visie en eigenheid. In tegenstelling tot andere makelaars schieten wij onze eigen foto’s. Fris en realistisch. Je krijgt wat je ziet. De verkoopstyling doen we op onze eigen manier. We kleden de plattegronden voor je aan met meubels, stylen het huis en maken het huis helemaal verkoopklaar. Dat verkoopt altijd sneller.

Ben je juist een koper? Dan hebben we wat unieks voor je! Met een speciale tool kun je jouw droomhuis helemaal inrichten, nog voordat je een bod hebt uitgebracht. Ontdek maar hoe je spullen zouden staan. Waar komt de bank, hoe staat de eettafel en zou die extra slaapkamer passen? Misschien wil je er wel een muurtje uit!

We willen je uitdagen en inspireren. Zodat jij jouw droomhuis vindt of je woning succesvol verkoopt. We halen alles eruit wat erin zit.

Nuchter 

Maar we weten het wel beter dan anderen

Vallen, opstaan en doorgaan. Geen gezeur en no-nonsense. Onze Friese mentaliteit brengt ons ver en houdt ons met beide benen op de grond. We vinden eerlijke en realistische verkoop belangrijk, omdat we zelf ook niet belazerd willen worden. We vertrouwen op onze eigen identiteit, kennen en kunnen. We vertrouwen op ons eigen gevoel. We vinden het belangrijker dat jij je thuis vindt of je huis kunt verkopen, dan dat onze eigen portemonnee dikker wordt. Bij ons weet je altijd zeker dat je een goede vraagprijs krijgt voor je huis en eerlijke onderhandelingen. Je kan erop vertrouwen dat jouw belang boven ons eigen belang geplaatst wordt. 

Speels

Maar geen spelletjes

We nemen het leven niet te serieus en houden van een tikkeltje humor, maar zijn wel nuchter. We staan open voor nieuwe dingen en laten ons graag verrassen. Het liefst bedenken we creatieve en speelse dingen als het even kan. Het kan niet gek genoeg. Communiceren doen we ook op deze wijze. We doen alles op onze eigen manier. De ‘Link’ manier. Onze huisstijl is kleurrijk, vrolijk en écht Link. Lekker herkenbaar. We houden van een professionele maar wel luchtige aanpak. Je mag best plezier beleven aan het (ver)kopen van jouw huis.